Подборка: Lecţia de istorie, 31 мар 2019

INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa.

15:51
Tinerii Moldovei Centenar
14 КОММЕНТАРИЕВ
ion saratean
ion saratean
НУИ СТАЛИН КЭ ДЕМУЛТ ВЭ ТРЕЧЕА ГУСТУЛ ДЕ ЛИМБЭ ШИ ДЕ РОМЫН ШИ ДЕ ТОТ ЧЕ ВИСАЦЬ НОАПТЯ
Iurii Matei
Iurii Matei
slava lui mihai vitezu
natali garabagiu
natali garabagiu
Cear si Lucian Boia a zis ca moldovenii nici odata nau fost romini si limba noastra este moldoveneasca unionstii spun mincuni sa destruga tara noastra
O Lunin
O Lunin
Daca mai scrieai si fara greseli gramaticale chiar te consideram o romanca sadea , tu iesti analfabeta , dar limba e romana, nu -ti uri natia ta , lasa s-o faca dusmanii , avem destui .
O Lunin
O Lunin
Vezi ce bine ne uram ca prostii nici de rusi nu avem nevoie s-o mai faca , ne-au educat perfect
O Lunin
O Lunin
Prost mai iesti ioane , cand te-au scos din balarii ?
КоЛя Ворожбыт
КоЛя Ворожбыт
Дебилы им нечего делать пишут бред какой-то, ромыний и небодо когда Молдова у же была
V S
V S
Erau și înainte debili de alde Boia
V S
V S
Русские не только Окупанты еще и дебилы.
V S
V S
Nu te grăbi să sărbătorești victoria. Așteptă să afli pe cine ați ales. Caută pagina lui Plaha. Intra unde se adresează lui Tramp. Atunci poate vei înțelege și tu Cine conduce cu Moldova.
Petre Ciobotaru
Petre Ciobotaru
sigur ca da Boea va place cum sa nu tradatoru de neam platit de catre Budapesta
Petre Ciobotaru
Petre Ciobotaru
pai uite frate.. am cautat si eu asa din curiozitate sa instalez pe PC google crom in limba moldoveneasca si nam gasit frate cica nu exista in aceasta limba pe toate limbile leam gazit dar in Moldoveneasca nu cica in Romana daca vreau
Petre Ciobotaru
Petre Ciobotaru
ma intreb sa nu o fi auzit astia de la Microsoft de Republica Moldova??? ai mam ambitionat am vrut sa vad paote astia sunt prosti si am cautat sa traduc ceva din Moldoveneasca in spaniola nimic frate mia zis site ca daca vreau in Romana ca daca nu sa merg la plimbare ca nu exista limba moldoveneasca iar am zis doamne........... iar am dat peste fraeri si am vrut sa caut in alta parte si am vrut sa imi setez contul de skype in limba Moldoveneasca era gata asta sa ma scuipe in fata ca cica fac misto de el ca in limbi ozenaute nu are ma intrebat frate vrei in Romana?
SERGIU Lupu
SERGIU Lupu
Nui nici un fel de lba romina e limba moldoveniasca, dai in nafic pe romini. Jos rominii
Раскадровка
INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa. Видео: INCREDIBIL! - Limba moldovenească - este ROMÂNĂ. pentru vorbitori de limba rusa.